Vores team er klar til at hjælpe dig hele vejen igennem processen

Vi har gennemført en lang række transaktioner og vores team har en samlet erfaring, der matcher alle ønsker, krav og behov. Vi har altid en række attraktive mindre virksomheder til salg inden for handel, service, håndværk, underleverandører eller produktion. Og vores team består både af nationale eksperter og lokale mæglere ’ude i marken’, med regional erfaring og indsigt.

Frederik Aakard

Associate Partner

“Dansk Ejerskifte tilbyder salg og delsalg af SMV’er på en ny og innovativ måde, hvor personlig rådgivning og digitale løsninger går hånd i hånd – med ejerne og virksomheden i centrum…”

Frederik har arbejdet som konsulent, aktieanalytiker, porteføljeforvalter, finanschef og som director og senere partner med speciale i køb og salg af virksomhed. Han har rådgivet og gennemført +36 virksomhedshandler for kunder i en bred vifte af brancher.

Frederik har uddannelser som cand.merc, journalist og MBA (IMD).

+45 20 73 89 00

frederik@danskejerskifte.dk

LinkedIn

Afspil video
Afspil video

Kai Bech Andersen

Associate Partner

“Dansk Ejerskifte kommer med et helt nyt koncept, som er skræddersyet til mindre virksomheder. Dansk Ejerskifte sikrer en hidtil uhørt kvalitet i alle handlens processer, en aktivitet som jeg har valgt at være med til at udrulle i Danmark med primært ansvar for handler i det jysk – fynske område.”

Kai har mange års erfaring fra ledende stillinger i banker, har været partner i Clearwater og senest i DealHaus siden 2016. Har gennem årene været involveret i +50 handler, og har i DealHaus blandt andet været involveret i transaktioner med Godtbergsen, Wila og Østergaard Entreprise. Kai besidder en HD i regnskab og finansiering.

+45 25 27 00 52

kai@danskejerskifte.dk

LinkedIn

Palle Nørgaard

Bestyrelsesformand

“I 25 år har jeg arbejdet for ejerledere i store og små virksomheder. For mig har det været en rejse i eventyr. Jeg har mødt de mennesker, som startede med en ide, passion og ingen eller få penge – og som skabte et stort eller lille eventyr …”

Palle har arbejdet i 25 år med at hjælpe ejerledere i deres salg af virksomhed. Dialogen har ført ham rundt i mere end tusinde virksomheder og han har medvirket i mere end 100 transaktioner. Var medstifter af Advizer (nu Clearwater International) og stiftede i 2013 DealHaus.

+45 21 76 82 84

palle@danskejerskifte.dk

LinkedIn

Afspil video
Afspil video

Astrid Nørgaard

Koordinator

De foregående 3 år, har Astrid brugt på at studere Global Marketing på Aarhus Handelsgymnasium, hvor særligt de handelsorienterede fag fangede hendes interesse.

Da Astrid i sommers færdiggjorde sin HHX, havde arbejdet som koordinator i en virksomhed som denne dermed stor interesse for at udvikle sig videre fra hendes tidligere erfaringer hos Lind Invest.

Til daglig sikrer Astrid en velkoordineret og dermed velfungerende hverdag for hele teamet, så Dansk ejerskifte kan være stolte af en høj kvalitet i alle vores processer.

+45 31 32 19 85

koordinator@danskejerskifte.dk

LinkedIn

Her sætter vi fokus på dig

Her sætter vi fokus på dig