Overvejer du salg af din virksomhed?

Kan vi den ene dag arbejde med en el-installatør virksomhed og den næste med en fabrikant af fødevarer?

Ja det kan vi – baseret på afprøvede værktøjer, viden fra din virksomhed, vores enorme netværk, tilgængelig information og fornuft er vi i stand til at sætte os ind i alt nødvendigt for både at kunne bedømme en ca. pris, finde relevante købere og være tovholdere på at få processen om et salg gennemført.

Kan man sikre fortrolighed så kunder, personale og andre ikke hører om det ude i byen?

Ja det er meget sjældent et problem. Vi holder tavshedspligten i al dialog. I en proces anvender vi erklæringer om fortrolighed som interesserede skal skrive under på før de kan få informationer der konkret beskriver hvad det er for en virksomhed. Er det en konkurrent, så får de ikke alle oplysninger før man kan være sikre på at de har reel interesse, så du kan være tryg hele vejen i salgsprocessen.

ALT starter med en uforpligtende og fuldt fortrolig snak – så har du overvejelser så lad os drøfte de muligheder vi ser for dig og din virksomhed.

Udpluk af vores seneste aktive købere

Køber id

20-208

Om køberen

Vores klient er et lille team, der sammen ønsker at overtage en virksomhed med vækstmulighed – eksempelvis ifm. et generationsskifte, og vores klient er fleksibel ift. overtagelsesmodellen. Vores klient har erfaring inden for en lang række af områder såsom jura, drift af virksomheder, kommunikation, projektledelse samt markedsføring inden for mode- og fødevarebranchen. Teamet har også erfaring med salg, ledelse og forretningsudvikling inden for sundhedsområdet. Branchen er ikke afgørende men der er særlig interesse for områderne: outdoor, produktion, bolig og land- og skovbrug. Klienten søger en virksomhed i Østjylland eller flytbar til Østjylland. Kontakt os endelig for nærmere dialog.

Køber id

20-207

Om køberen

Vores klient er tidligere erhvervsmægler og har erfaring inden for administration, ejendomme mm. Hertil har klienten kompetencer inden for hotelbranchen samt ledelse. Klienten søger en mindre virksomhed – gerne inden for hotelbranchen, men branchen er ikke afgørende. Har du en virksomhed, der passer til ovenstående, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak.

Køber id

20-206

Om køberen

Vores klient udfører ejendomsadministration over hele landet med base centralt i Danmark. Selskabet har såvel ledig likviditet som ledig kapacitet til at udvide aktiviteten, og kigger på hele Danmark. Selskabet ønsker derfor kontakt med aktører indenfor branchen, som ønsker at sælge deres selskab eller portefølje af indgåede administrationsaftaler. Årsagen kan være et ønske om at få gennemført et generationsskifte eller bare et ønske om at blive en del af noget større. Selskabet er meget fleksibel i sin tilgang til opkøb, og ser gerne at nuværende indehaver deltager aktivt i en gnidningsfri overdragelse. Kontakt os for en nærmere dialog.

Køber id

20-205

Om køberen

Vores klient er en erfaren erhvervsleder på CEO niveau i virksomhedsstørrelser fra den mindre virksomhed til virksomheder med op til 300 ansatte. Kan både drift, udvikling og turnaround, og er vant til at arbejde sammen med professionelle bestyrelser og kapitalfonde. Kompetencerne er på generalist niveau dækkende hele spektret, og han har arbejdet med mange brancher. Vores klient søger virksomhed i passende størrelse med gode udviklingsmuligheder – helst med egne produkter og produktion. Branchen er ikke så afgørende, blot mulighederne er tilstede, så henvend jer trygt for en uforpligtende snak.

Køber id

20-204

Om køberen

Vores klient er en rengøringskoncern spredt over det meste af Danmark. Koncernen udfører alle former for erhvervsrengøring, butiksrengøring, hotelservice og facility management. Koncernen er til stadighed på udkig efter nye virksomheder indenfor branchen, som passer ind i koncernen geografisk og kundemæssigt. Har du en rengøringsvirksomhed og overvejer du et salg / generationsskifte, så kontakt os for en dialog omkring dine muligheder. Køber er meget fleksibel i sin tilgang til opkøb, men ser helst at der aftales en overgangsordning, hvor nuværende ejer sørger for gnidningsfri overdragelse af virksomheden til koncernen.

Køber id

20-203

Om køberen

Uddannet maskiningeniør med mange års ledelseserfaring søger medejerskab af en SMV virksomhed indenfor produktions- eller procesindustrien, som led i et glidende generationsskifte. Vores klient ønsker at indtræde i virksomheden som CEO eller COO, og vil på sigt (6 – 12 måneder) overtage det fulde ledelsesansvar. Positiv drift – Omsætning i niveauet 40 – 120 mDKK. EBITDA skal være over 7,5%. Beliggenhed i Midt- eller Sydjylland.

Køber id

20-202

Om køberen

Vores klient er en handelsvirksomhed med produkter indenfor medico-sektoren, men som sælges gennem detailforretninger inklusiv specialbutikker. Selskabet ønsker at udvikle selskabet gennem opkøb af beslægtede virksomheder, produkter etc. Positiv drift med en omsætning fra 5 mDKK og op. Virksomheden skal helst være flytbar til nuværende lokation. Beliggenhed: Hele Danmark – vores klient har domicil i hovedstadsområdet

Køber id

20-201

Om køberen

Investeringsselskab søger selskaber indenfor medico, clean-tech og genanvendelse. Vores klient deltager på bestyrelsesniveau med strategisk sparring til ledergruppen. Kan være et element i et planlagt generationsskifte. Omsætning i niveauet 30 – 100 mDKK. med et internationalt perspektiv. 10 – 100 ansatte – ikke turn-around cases. Beliggenhed – hele Danmark

Køber id

20-200

Om køberen

Producent af fødevarer med stort udviklingspotentiale. Vores klient ønsker ejerandel på 51 – 100%, og eksisterende ledelse skal fortsætte med en lock-up på 2 – 3 år. Klienten ønsker at arbejde som bestyrelsesformand og sparringspartner i den strategiske udvikling af virksomheden, og vil kunne bibringe megen strategisk viden. Omsætning i et niveau mellem 30 – 150 mDKK, og en balance mellem 20 – 50 mDKK. Beliggenhed i syd- og midtjylland.

Her sætter vi fokus på dig