Mød vores partner Kai Bech Andersen

Kai Bech Andersen har været i denne branche i rigtig mange år, og har rådgivet over 75 virksomheder i deres salgsbestræbelser. Dansk Ejerskifte konceptet er helt nyt baseret på den viden, som er opnået gennem mange års virke i branchen, og jeg synes det er en virkelig spændende og udfordrende opgave at være med til at gøre dette selskab til en succesfuld virksomhed i et krævende marked.

Hvorfor vil Dansk Ejerskifte blive den førende rådgiver for mindre virksomheder?

Dansk Ejerskifte har fokus på de mindre virksomheder i værdiintervallet 10 – 30 dkk.

Længe har disse virksomheder – populært sagt – levet med en sekunda rådgivning, når virksomhedsejeren er nået til det tidspunkt, hvor han/hun ønsker at sælge sit livsværk.

Det har Dansk Ejerskifte ændret på.

“I Dansk Ejerskifte har vi taget udfordringen op, og tilbyder en rådgivning, som er helt ny og tilpasset denne virksomhedstypes behov og udfordringer, uden på nogen måde at give køb på den professionelle tilgang til processen.”

Vi har systematiseret og automatiseret i højst mulige omfang, og så stille med erfarne og professionelle rådgivere, der hvor det giver mest mening, nemlig i forhandlingsforløbet.

Selve procestiden er nok noget af det vigtigste for en virksomhedsejer – det er vanskeligt at have fokus på drift og så samtidig have fuld fokus på en langvarig salgsproces.

“Her har vi i Dansk Ejerskifte den målsætning at være den ekstra ressource for ejeren i forløbet, og så sikre, at der fra start til slut kun går 6 måneder.”

Vi har et set-up baseret på partnere med mange års erfaringer ved gennemførelse af handler, vi har den samme analyse kapacitet som større huse med fuldt bemandet backup funktion, og vi gør brug af digitale systemer i videst muligt omfang uden at give køb på den personlige rådgivning.

“Jeg er overbevist om, at mixet af alle disse elementer vil gøre Dansk Ejerskifte til den mest efterspurgte mæglerrådgiver i markedet.”

Her sætter vi fokus på dig