Grafiker ønskes. . .

Hvis du ser rundt i vores ”univers”, ja bare på dette stillingsopslag, vil du givet kunne se at der er plads til forebedringer. Det sammen med en øget aktivitet gør at vi gerne, hvis vi kan finde den rette, vil udvide vores stab sådan at vi bliver både mere innovativ og professionel i vores grafiske grundlag.

Til at understøtte dels det daglige arbejde men også for kampagner søger vi en ressource der kan skabe grafiske grundlag og som dermed kan indgå omkring vores teams i Danske Ejerskifte og Dealhaus.

Du skal indgå i og løse opgaver sammen med et dedikeret team af dygtige kollegaer og i et uformelt men professionelt og dedikeret miljø. Vi bestræber os hele tiden på gøre dagen i dag bedre end i går. Du skulle gerne kunne holde lidt forskellige ”bolde” i luften, samtidigt med at du bevarer overblikket i en hverdag hvor der er både hårde deadlines men også meget frihed.

Opgaverne har meget varians og dermed indhold, så udover at skabe justeringer vil der også blive rum for at nyskabe og deri udvikle dig. Du vil blive en ny ressource, så deri ligger også at du kan være med til at skabe de bedste rammer.

Vi forestiller os at du har noget erfaring, men vi vægter et personligt match højt og ikke mindst vægter vi viljen til at ville gøre en forskel. Vi er åbne for deltid/fuld tid, men vil ønske en pæn fleksibilitet frem for faste rammer.

Tag fat i Palle Nørgaard hvis du har spørgsmål og send os en ansøgning på: palle@dealhaus.dk snarest muligt som fortæller om dig og viser os lidt af det du kan.

Dansk Ejerskifte er et nyt tilbud som mægler i markedet til dem der vil sælge en mindre virksomhed, hvor fokus er at hjælpe ejerlederen bedst muligt igennem en salgsproces.

Dealhaus har eksisteret i små 10 år og har fokus på M&A rådgivning for mellemstore virksomheder og har et stort referencegrundlag.

Her sætter vi fokus på dig