“Dansk Ejerskifte tænker 3 skridt frem” Carsten Walterdorff

"Jeg er dybt taknemmelig for at Dansk Ejerskifte har kunne se dette match og timingen er for mig i mit liv fantastisk. Tak."

Dansk Ejerskifte tænker 3 skridt frem og svarer så bredt, når det er nødvendigt, at de mulige købere ikke ser begrænsninger.”

”Jeg er er jer dybt taknemmelig for at Dansk Ejerskifte har kunnet se dette match og timingen er for mig i mit liv fantastisk. Tak.

I er professionelle, humoristisk og taktisk på samme tid og jeg har jo set Dansk Ejerskifte som rådgiver (heldigvis her på min side) udtrykke jer overfor de mulige købere, på en måde som jeg kun kan have den største respekt for.

Dansk Ejerskifte har tilført værdi for hver en krone, og er alle pengene værd.

Jeg vil fra i dag tænke anderledes. Bekymringerne om fremtiden er lagt i baggrunden og frihed og ro er blevet nøgleordene. Jeg vil se frem til i fremtiden at være med til at få Develtron til at vokse, og glæde mig over at andre har stafetten”

”Dansk Ejerskifte har gjort det muligt at starte et nyt kapitel og det er jeg jer dybt taknemmelig for.”

Tak – Dansk Ejerskifte har gjort en forskel. Godt arbejde” Carsten Walterdorff

Dansk Ejerskifte har arbejdet som mægler og personlig rådgiver for Carsten Walterdorff i hans salg af Develtron A/S til en investorgruppe.

Develtron A/S leverer løsninger i LED lys og styringer til industrien, butiksindretning/udsmykning og i mange andre sammenhænge.

Her sætter vi fokus på dig